Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungafamiljens kärleksvår

11 maj, 2016, 16:00
AvJohanna Lejon
Våren är en riktig kärlekstid för den svenska kungafamiljen. Och i år firar man till och med lite extra.
Annons
SofiaEstelle

Våren och försommaren är verkligen en riktig kärleksperiod i det svenska kungahuset. Under våren och sommaren har alla de kungliga barnen fötts, både kungaparets barn och kungabarnens egna småttingar. Dessutom är det på försommaren man gift sig. Och i juni månad riktigt regnar det kärlekshögtider att fira. Först ut är prinsessan Madeleine och Chris som firar tre år som gifta den 8 juni. Bara några dagar senare, den 13 juni, firar prins Carl Philip och prinsessan Sofia att de varit man och hustru i ett år. Därefter, den 19 juni, firar kungen och drottningen 40-årig bröllopsdag samtidigt som kronprinsessan Victoria och prins Daniel har varit gifta i sex år.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons