Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungafamiljens privata passioner

27 nov, 2015, 11:32
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
silvia-2-ste

På jobbet brinner de för fredsfrågor – och för miljön förstås. Men när de ska koppla av handlar det om helt andra saker. I nummer 49 av Svensk Damtidning kan ni läsa allt om kungafamiljens privata passioner.

Drottning Silvia har gröna fingrar och älskar blommor. Och det händer att hon själv ligger på knä i rabatterna, även om det inte är så ofta.

– Ja, jag har gröna fingrar, syns inte det, brukar hon säga med ett leende.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
silvia-ste

Ni kan läsa hela artikeln i det nya numret av Svensk Damtidning och läsa mer om prins Daniels golfintresse, kronprinsessans skidnöjen och alla de andra kungliga passionerna.

Foto: Stella Pictures

Passa på att prenumerera här så att du inte missar ett nummer av Svensk Damtidning››

Annons