Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet: Det är underbara nyheter!

19 aug, 2011, 09:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har även kungaparet uttalat sig om den glada nyheten om att kronprinsessan Victoria och prins Daniel väntar sitt första barn. De skickar en hälsning som ligger ute på hovets hemsida.

Idag ligger det nu uppe en hälsning på hovets hemsida från kung Carl Gustaf och drottning Silvia – där uttalar de sig för första gången om att de nu ska få sitt första barnbarn:

Med anledning av att Kronprinsessparet väntar barn ger Kungaparet följande hälsning:

– Det är underbara nyheter och vi glädjs båda med Kronprinsessparet. Vi önskar Kronprinsessparet en lugn, rofylld och harmonisk period.

Annons

Kungaparet har varit på Franska Rivieran, igår såg vi bilder på dem tagna på båten Polaris som då låg utanför St Tropez – men ska nu kungen och drottningen vara på väg hem till Sverige igen. Först den 25 augusti ska kungen på sitt nästa uppdrag, han ska då närvara vid ett pristagarseminarium Stockholm Water, Stockholmsmässan, Älvsjö

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Länk till meddelandet på hovets hemsida här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Charles Hammarsten och All Over Press

Läs även:

Kronprinsessan Victoria: Håll tummarna för att allt går bra››

Nu är det bekräftat – kronprinsessparet väntar barn››

Johanna Lejon om sitt möte med den blivande mamman Victoria››

Annons