Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Musikal och barnbarns-mys i London för kungaparet

29 okt, 2015, 08:02
author
Annons
Silvia

– Det var självklart lite speciellt, jätteroligt, berättade svenska musikalartisten Marscha Songcome, som spelar rollen som bartjejen Gigi.

Så skönt för kungaparet att ha sina barnbarn inom räckhåll i Europa. Det är närmare att bege sig från Drottningholm till London än till New York, där prinsessan Madeleine födde dottern Leonore.

Kungen och drottningen har nu mycket tid att tillbringa med Madeleine, Chris och barnbarnen. Arbetsschemat ekar tomt i två hela veckor, sedan rullar plikterna på som vanligt.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Madeleine ste

Prinsessan Leonore tycker förstås att det är extra roligt när morfar och mormor kommer på besök. Lille prins Nicolas är fortfarande lite för liten för att förstå vad som händer. Drottningen leker gärna med Leonore och älskar att ta med henne på äventyr i parken. Kungen är förstås jättenyfiken på hur hans dotter bor och hur de kommer att lösa skolfrågan för barnen.

Leonore-ste

Inget akut förstås eftersom det dröjer länge innan det är dags för Leonore och Nicolas att lära sig läsa och skriva. Självfallet är det ju viktigt att prinsessan Leonore får nya kamrater och en förskola är ju alltid kul. Pyssel och lek med andra små barn finns att tillgå på flera “nurserys” i London, men även Svenska-skolan i London erbjuder aktiviteter för förskolebarn.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Stella Pictures

Annons