Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet nobbades av värdshus- fick äta pizza

22 aug, 2011, 11:07
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Inte ens kungligheter kan alltid vara säkra på att få bord på restaurang. Det fick det svenska kungaparet erfara häromdagen när de hungriga ville besöka ett värdshus i närheten av drottningens födelseort Heidelberg.

Annons

Hungriga stannade det svenska kungaparet till för att få i sig en bit mat på väg hem från semestern i Frankrike. I tyska Ladenburg, nära Heidelberg där drottning Silvia är född, hittade de ett trevligt värdshus som föll dem i smaken. Men kungaparet nekades bord – restaurangägaren kände inte igen dem.

Pizza till slut

Kungaparet fick åka vidare och det fick till slut bli en hederlig pizza på restaurang Da Vinci i närheten. Efteråt fick värdshusägaren Nadine Schellenberger veta vilka de celebra gästerna hon avvisat var.

– Jag kände inte igen dem, jag läser aldrig veckotidningar, sa hon till Expressen. Till vänster ser vi de nöjda pizzabagarna på Da Vinci, som fick äran att servera kungaparet till slut.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Ann-Sofie Lundin

Foto: IBL

Läs även:

Kungaparet: Det är underbara nyheter!

Kungen och drottningen hälsade på i scoutläger

Kungaparet fortsätter med sina uppdrag

Annons