Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet och Sofia på musikfestival

21 jan, 2016, 10:50
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Annons
sofia-silvia-ao-1

En arbetsdag med svärföräldrarna. Under onsdagen, den 20 januari, var det dags för kungaparet – och prinsessan Sofia – att rycka ut i tjänst. På agendan stod nämligen festivalen “Ung Musik På Slottet” och gravida Sofia riktigt strålade i sin mönstrade klänning från H&M!

kungaparet-sofia-ao

Musiken framfördes i Rikssalen och inleddes med Adolf Fredriks musikklasser, som framförde körstycken, och fortsatte sedan med dansföreställningen “Musiken som försvann” – i regi av Victoria Power och koreografi av Victoria Bétina Marcolin.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia-2-ao

Och Sofia blir mer och mer bekväm i sin nya frisyr! Dagen till ära valde hon en stram mittbena och raka längder. Maken Carl Philip lyste dock med sin frånvaro. Kanske var han hemma och fixade i barnkammaren hemma på Kungliga Djurgården?

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: All Over Press

 

Annons