Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet om sina 40 år som gifta

21 jun, 2016, 14:00
AvJohanna Lejon
I helgen hade kungaparet varit gifta i 40 år. För Expressen berättar de om sitt äktenskap.
Annons
kungaparet ste

Det är Expressen som fått en intervju med kungaparet som deras 40 år som gifta. Drottningen böejar med att försöka summera åren tillsammans med kungen.

– Det är till att börja svårt att sammanfatta 40 år. Det känns mycket kortare. Mycket, mycket kortare. När jag sedan ser på mina barn och alla barnbarn förstår jag att det har varit många, många år, säger hon till Expressen.

Drottningen fortsätter:

– Det har dessutom varit väldigt intensiva år, väldigt trevliga år dessutom. Det känns som i går. Jag kommer ihåg nästan alla detaljer. Jag är tacksam för all glädje vi har fått uppleva med barn och barnbarn.

Annons

Kungen poängterar att han är glad över att ha fått jobba med sin partner, det är det inte alla som får.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
kungen och siliva4 ibl

– Vi jobbar ju tillsammans och det är inte alla som har möjligheten att göra det, säger kungen.

Han berättar vad det innebär.

– Att man på det sättet kommer man varandra väldigt nära och man hinner diskutera i bilar till och från olika besöksobjekt om saker man varit med om och fått uppleva, eller människor man mött. Jämför hur man uppfattar saker, diskuterar och träffar människor, är ett stöd för varandra.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures, IBL

Annons