Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet på plats i Rio

16 aug, 2016, 08:57
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kungen och drottningen har landat i Rio för att heja fram de svenska idrottarna
Annons
Kungaparet-OS-Rio1

Kungaparet landade igår i Rio de Janeiro och dök redan på måndagskvällen upp till handbollslandslagets match. Kungen och Silvia kommer att stanna i Rio under resten av OS och heja fram de svenska OS-idrottarna, förhoppningsvis hela vägen till prispallen.

För kungen och drottningen är besöken vid OS en tradition. Inte enbart för att de får chansen att stötta de svenska idrottarna utan också för att paret träffades under OS i München 1972. Drottningen själv arbetade också med de olympiska spelen under flera år innan paret träffades.

Läs mer>>

Av: Frida Mrad

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: TT

Annons