Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet reser till Bukarest för begravning

14 dec, 2017, 09:15
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
På lördag begravs kung Mikael.
Annons

På lördag reser kung Carl Gustaf och drottning Silvia ner till Rumänien för att närvara på kung Mikael I av Rumäniens begravning i Bukarest. Tittar man efter i andra kungahus kalendrar så ser det inte ut som så många andra regenter deltar, men vi vet i alla fall att Spaniens forne kung Juan Carlos också kommer till begravningen tillsammans med sin hustru Sofia.

Kung Mikael av Rumänien, som var var kung av Rumänien mellan 1927–1930 och 1940–1947, avled den 5 december efter en tids sjukdom, han blev 96 år gammal.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures

 

Annons