Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet underrättade - och fullt av press på sjukhuset

23 feb, 2012, 03:43
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Det är nu fullt pådrag av fotografer och reportrar på Karolinska sjukhuset i Stockholm – som Svensk Damtidnings Charles och Johanna. Men inte ens prins Daniel visste att något var på gång…

Kungaparet är naturligtvis underrättade om att kronprinsessan befinner sig på Karolinska och att hon har ett eget rum. Vi har också fått reda på att prins Daniel som var på ett uppdrag under dagen, på Volvos samhällsmarknadsdag, hade vid den tidpunkten ingen som helst aning om att han skulle få åka in till sjukhuset under natten med sin gravida hustru, berättar en fotograf som då fanns på plats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Och fotografer och reportrar finns det gott om på Karolinska just nu – plus poliser och vakter som bevakar att allt går rätt till.

Av Johanna Lejon

Foto: Charles Hammarsten

Läs även Johannas rapportering på sin blogg här››

Vi återkommer nu med en löpande rapportering från Karolinska sjukhuset

Annons