Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparet: Vi är väldigt tacksamma!

08 mar, 2013, 10:37
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Efter tre dagar på resande fot väntar nu uppdrag hemma i Stockholm för kungaparet. De tackar nu för allt de fått uppleva under jubileumsresan.

Kung Carl Gustaf och drottning Silvia ses här med Axtorp Sunhouse grundare Karin och Tommy Abrahamsson på en soldränkt inomhus-sandstrand, en av alla de platser som de besökt dessa tre dagar.

Kungaparet i familjens Söderlinds energieffektiva växthus, i Långhult i Habo kommun.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungaparet på Bruno Mathssons Center.

På hovets hemsida kan man nu läsa ett uttalande från kungaparet:

– Det bestående intrycket är alla de som har kommit och mött oss under de här tre dagarna, det är vi väldigt tacksamma över. Programmen som landshövdingarna har satt ihop har varit väldigt varierat, som ett kalejdoskop där vi har fått se olika delar av länen. Vi har under resorna fått information och orientering om de kommuner och platser vi har besökt av de som bor och verkar i trakten. Många har berättat för oss om sina utmaningar och det är glädjande att höra hur de alla möter dessa svårigheter med optimism och en stark framtidstro. Vi glädjer oss redan åt de tre nästa länsbesöken som går till Halland, Skåne och Blekinge.

Annons

Läs mer på hovets hemsida››

Läs också Kungliga modebloggen om Silvia gillar grönt››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Läs även:

Kungaparet på resa i Jönköping››

Annons