Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparets besök i Tyskland går vidare - detta händer i dag

06 okt, 2016, 10:20
AvJohanna Lejon
I dag rullar kungaparets resa I Tyskland vidare mot nya äventyret. Detta händer under dagen!
Annons
KungaparetIbl

I dag, den 6 oktober fortsätter kungaparets statsbesök i Tyskland. Dagen tillbringas i Hamburg med programpunkter som stadsplaneringsprojektet Hafen City och möten om hållbar mobilitet. Dagen avslutas med Kungaparets svarsbankett på Charlottenburg slott, skriver kungahuset.se.

Klockan halv nio i morse avgick kungaparets tåg mot Hamburg.

I Hamburg kommer kungaparet att träffa förste borgmästare Olaf Scholz och ta del av stadsplaneringsprojektet Hafen City. Kungen och drottningen kommer också att delta i ett seminarium om hållbar mobilitet, som anordnas gemensamt av Business Sweden och Hamburgs handelskammare. På eftermiddagen går färden tillbaka till Berlin för kungaparets svarsbankett på Charlottenburg slott.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons