Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparets nya spännande uppdrag - det här ska de göra

24 apr, 2017, 11:10
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Deltar i historisk invigning.
Annons

På fredag, den 28 april, ska kungaparet delta i en spännande invigning. Det är det nya museet Vikingaliv som öppnar upp sina portar för allmänheten och kungen och drottningen är hedersgäster. Museet har sina lokaler på Kungliga Djurgården i Stockholm och för inbjudan står pr-byrån Petré Event.

– Det kommer att bli ett stort och omtalat museum som berättar om vikingarnas historia. Invigningen blir därför högtidlig och därför frågade vi om kungen och drottningen ville komma – och de tackade ja!, säger Mary Lidén, från Petré Event.

Och de ska inte bara titta på de nya lokalerna och de historiska föremålen. Mary Lidén berättar även att kungen är den som ska klippa bandet och dessutom ska han säga några inledande ord.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures

Annons