Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparets OS-dilemma

10 aug, 2016, 15:49
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
På tisdag åker kungaparet till OS i Rio. Men det finns ett problem - maten är för dålig, uppger en källa för Svensk Damtidning.
Annons
kungaparet os ibl
Kungaparet under OS i London 2012.

Om knappt en vecka åker kung Carl Gustaf och drottning Silvia till sommar-OS i Rio de Janeiro.

En spännande resa på alla sätt och ett kärt återseende av Brasilien för drottning Silvia, som delvis växte upp där.

Men det finns ett dilemma som IOK, internationella olympiska kommittén nu tampas med.

– Maten är ett stort problem inne i OS-byn. Det finns inte tillräckligt bra mat och framförallt inte något som passar att servera ett kungapar. I princip finns bara trista plastmackor, säger en väl insatt källa på plats till Svensk Damtidning.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Kungaparet och prins Carl Philip gratulerar Carolina Klüft under OS i Aten 2004.
Kungaparet och prins Carl Philip gratulerar Carolina Klüft under OS i Aten 2004.

Det är dock inte kungaparet själva som krånglar med maten. När de besökte sommar-OS i Aten 2004 tillsammans med prins Carl Philip åt de en dag middag i OS-byn med 5000 andra personer. Kungen tog sin matbricka som alla andra och eftersom familjen bar den blågula joggingdressen var det knappt någon som la märke till kungligheterna.

Av Anna von Koch

Foto: IBL

Annons