Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungaparets romantiska teaterkväll

09 maj, 2016, 11:05
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
En fullspäckad födelsedagsvecka toppat med ett officiellt besök i Malaysia. Efter en intensiv jobbperiod tog kungaparet en välförtjänt avstickare på tu man hand.
Annons
kungaparet te deum ste

Vid teaterpjäsen “Sufflören” sista föreställning var skådespelaren lite extra nervös. Anledningen? Kungen och drottningen satt i publiken. De har länge velat se föreställningen men har inte hunnit dit tidigare på grund av tidspress. Efter den intensiva födelsedagsveckan, med hela 14 programpunkter, åkte de som bekant till Malaysia och mellan varven försöker de även hinna planera prins Oscars dop som äger rum om tre veckor.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men trots ett späckat schema är kungaparet måna om att göra sådana här avstickare på tu man hand. Och vad passar bättre än ett besök på Kungliga Dramaten i Stockholm?

–  Teater är viktigt för kungaparet. Det här var den sista ordinarie föreställningen och de har velat se den, men inte hunnit med tidigare. Därför var de väldigt glada att de kunde se föreställningen i dag, sa hovet informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

 

Av Ellen Myrgård Lindén

Foto: IBL, Stella Pictures, Kungahusets Instagram

Annons