Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungavännen i blåsväder efter swingersfest – orgie i trädgården

22 aug, 2024, 17:30
Kungen, Aje Philipson och Carolina Gynning
TT
Kungavännen dök upp på swingersfest!
Annons

Carolina Gynning, realityprofil och konstnär, har numera en nära koppling till den svenska kungafamiljen. Allt på grund vem hon blev kär i.

– Jag är så jävla kär så att jag går på moln. Jag träffade en person och det var love at first sight. Vi hånglade efter typ en timme, och jag ville hångla efter typ åtta sekunder, sa Carolina i sin podcast Gynning och Berg hittar sig själva våren 2019.

Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässaBrand logo
Carolina Gynning om Aje och Bathina Philipsons skilsmässa

Kungavännen på swingersfest – nu avslöjas allt

Mannen i fråga heter Viktor Philipson, är nämligen son till kungavännen och mångmiljonären Anders ”Aje” Philipson och fotomodellen Gisela Calabro.

Kungen, Aje Philipson och Carolina Gynning
Hovet kan inte vara alltför nöjda med de här uppgifterna... TT

"Aje" är en av kungens absolut närmaste vänner, en förtrogen sedan decennier tillbaka. Viktor har såklart blivit som ett syskonbarn för kungen – vilket innebär att Carolina ses som en i familjen.

Annons

Men hon har inte blivit mindre frispråkig för det. I senaste avsnittet av podcasten hon har med Carina Berg avslöjar Carolina att hon och Viktor gått på en swingersfest i en privat trädgård.

– Det är inte för alla och jag har stor respekt för det och jag kan också säga att för mig – jag vet inte om det är någonting för mig heller, säger Carolina i podcasten.

Ungefär 20 personer var inbjudna till swingersfesten, inklusive Carolina och Viktor – eller "Nishti" som hans flickvän kallar honom.

Blev inbjuden av bada med kvinna i badkar

I trädgården fanns ett badkar placerat. En kvinna approcherade Carolina och frågade om hon fick bjuda på en privat stund i badkaret.

– Nishti hade gått åt ett håll och jag var där själv och jag kände så här ”Nej, det här beslutet vill jag i såna fall inte ta själv”. För mig känns det väldigt viktigt att det här är någonting man gör tillsammans, säger Carolina.

– Jag kan tänka mig att ni egentligen verkligen skulle vilja veta något riktigt nasty här. Det hade ju varit kul om det slutade i någon stor gangbang.

Man kan bara tänka sig hur hovet känner kring detta – att kungafamiljen blir indirekt kopplad till en swingersfest!

Annons