Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungen gjorde att Madeleine missade vännens fest

01 maj, 2016, 09:00
AvJohanna Lejon
Madeleine är hemma i Sverige för att fira kungen. Men hon missade en annan fest.
Annons
WEB_INRIKES

I fredags befann sig prinsessan Madeleine på Nordiska museet på Djurgården i Stockholm. En födelsedagskonsert för pappa stod på schemat och prinsessan var otroligt glad över att få vara hemma i Sverige och fira. Men bara ett stekast från Nordiska pågick en annan födelsedagsfest. Prinsessan Madeleines vän Nicole de Geer fyllde 40 och firade med en stor tjejfest. Prinsessvänner som Ellen Dinkelspiel, Caroline Dinkelspiel, Lovisa de Geer, Katarina von Horn och Amanda Schulman fanns på plats. Madeleine tvingades dock avstå, på grund av de kungliga festligheterna. Inga konstigheter, såklart. Kungen födelsedagsparty har varit planerat länge och Madeleine var givetvis mer än lycklig över att få fira sin far.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Stella Pictures/TT

Annons