Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Migrationsfrågan i fokus för kungen och kronprinsessan

24 sep, 2015, 09:55
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-3

Kung Carl Gustaf  och kronprinsessan Victoria besöker under torsdagen Migrationsverket i Vänersborg och Uddevalla för att ta del av verksamheten.

De anlände till Restad gård vid 09:40 och togs där emot av regionchef Marcus Toremar och enhetschef Jonathan Kvist. Kronprinsessan Victoria bar blå kavaj, blå klänning och midnattsblå klackar. Både hon och kungen vinkade glatt till några förskolebarn som samlats.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-1

Det var en glad kronprinsessa som Svensk Damtidning mötte under torsdagen.

Annons

På Restad gård kommer kungen och kronprinsessan att få information om verksamheten men de kommer också att möta en syrisk familj som nyligen fått uppehållstillsånd. De ska också träffa ensamkommande barn som går på skola på området.

victoria-1

Kungen har migration och integration som ett av sina sina fokusområden just nu.

Följ besöket här på Svensk Damtidning under dagen. Här kan ni se ett klipp från förmiddagens besök.

httpv://youtu.be/aNjhzeLodJw

Av Liv Sander

Foto: Svensk Damtidning

Läs även:

Spännande möten på Victoria››

 

Annons