Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungen om nya babylyckan: Stor tacksamhet

27 dec, 2016, 09:53
AvJohanna Lejon
Kungen känner stor tacksamhet inför babylyckan i kungafamiljen, avslöjar han i ett nytt tal.
Annons
Kungen-Sofia-Ste

I kungens jultal, som hölls på juldagen, berättade kungen om kungafamijens nya babylycka. Kungen, som ju vanligtvis inte strör känslor omkring sig, berättade hur glad han är över de nya små prinsarna som kungafamiljen har utökats med i år.

– När jag blickar tillbaka på året som gått känner jag – också på det personliga planet – stor tacksamhet, började kungen.

Han fortsatte:

– Vår familj har utökats med två nya små prinsar.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Drottningen och jag firade i somras vår fyrtionde bröllopsdag. Och i samband med min egen 70-årsdag i våras fick jag ta emot många hälsningar och lyckönskningar. Jag vill tacka för den värme och omsorg som vi möter. Det betyder mycket för mig och min familj.

Av: Johanna Lejon.

Foto: Stella Pictures.

Annons