Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungen på besök i Göteborg

07 feb, 2013, 10:38
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Kung Carl Gustaf har varit på besök hos Havs- och vattenmyndigheten i Göteborg under onsdagen.

I onsdags besökte kung Carl Gustaf Havs- och vattenmyndigheten i Göteborg som ni ser här på bilderna i artikeln. Kungen fick då en presentation av tre fokusområden som myndigheten arbetar med under 2013. Dessa tre områden är biologisk mångfald i rinnande vatten, övergödningen av Östersjön och ett hållbart fiske med fokus på utkastförbud och reglering av fiske i skyddade områden.

Annons

Dagen efter, torsdagen den 7 februari ska kungen, tillsammans med drottning Silvia dela ut medaljer på slottet och lite senare – närvara vid Travellers club årssammankomst i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tisdagen den 5 februari besökte drottning Silvia Europeiskt centrum för förebyggande och kontroll av sjukdomar (ECDC) i Solna. Läs mer om detta här – på hovets hemsida››

Av Agneta Nisbeth

Foto: All Over Press

Läs även:

Turkiskt statsbesök hos kungaparet››

Annons