Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungen tvingas ställa in resa - igen

20 apr, 2016, 11:25
AvJohanna Lejon
Ibland blir det inte som man tänkt sig. Nu tvingas kungen ställa in sin resa till Halmstad - igen.
Annons
Kungen

Den 3 mars i år hade kungen ett inbokat besök i Halmstad. Besöket ställdes dock in, på grund av prins Oscars födsel och den konselj och det Te Deum som följde. Istället bokades kungens resa till Halmstad om, till den 22 april. Men nu sätter en annan kunglig födsel käppar i hjulet för resan. Prins Carl Philips och prinsessan Sofias baby gör nu att besöket i Halmstad ställs in igen. På fredag är det ju nämligen dags för ännu ett Te Deum, i Slottskyrkan. Och kungen behöver vara på plats där. Således får Halmstad-borna vänta, än en gång.

– Det är olyckligt när det sker, när man inte kan planera, som det är med födslar. Det innebär att det här besöket ställs in för andra gången, det råkade ju sammanfalla med förra prinsfödseln också, säger Margareta Thorgren, informationschef på hovet till Kvällsposten.

– Men kungen kommer genomföra det här Halmstadsbesöket den här terminen, fortsätter Margareta Thorgren.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Johanna Lejon

Foto: Stella Pictures

Annons