Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungens och drottningens magiska kväll på operan

22 aug, 2017, 15:00
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
De kungliga uppdragen är igång!
Annons

Kungaparet är tillbaka i Stockholm efter en lång och härlig sommar på Solliden. Och den kungliga kalender har fyllts på med nya spännande uppdrag, en del glammigare än andra. Gårdagens besök på Kungliga Operan, där de närvarade vid Östersjöfestivalens invigningskonsert, är ett sådant exempel. Att lyssna till opera är en av kungaparets favoritsysslor och de var därför väldigt förväntansfulla när klev ur bilarna utanför entrén.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Operan som visades var Oedipus Rex och Psalmsymfonin av Igor Stravinskij. För regin står Peter Sellars och i pausen träffade kungaparet honom.

Foto: Stella Pictures

Annons