Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Alltid rätt klädd in i minsta detalj!

10 jul, 2015, 14:46
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
victoria-1-ste

Johanna Lejon har i det nya numret av Svensk Damtidning tittat närmare på den kungliga klädkoden, alltid rätt klädd i minsta detalj.

I våras var kronprinsessan Victoria på besök i Sydkorea. Med sig hade hon flera godbitar ur den kungliga garderoben. Några plagg hade vi sett förut men mycket var också nytt, speciellt inköpt och anpassat för just detta besök. Under resans alla dagar var Victoria helrätt klädd.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
victoria-ste

Men det är inte alltid det blir helt rätt, som mellan drottning Máxima och och drottning Mathilde, något ni kan se mer av i Svensk Damtidning.

Hur gör egentligen kungligheterna då de bestämmer kläder inför officiella besök? Svensk Damtidning berättar mer i nr 29 – missa det inte!

Foto: Stella Pictures

Köp det nya numret av Svensk Damtidning online här››

Annons