Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Kungliga kopior - paren som klär sig som varandra

30 aug, 2016, 13:01
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Kungliga kollegor, kärlekspar och klädkloner. Här paren som tar efter varandra stilmässigt.
Annons
SofiaCPIBL

Noterade ni precis som vi att prins Carl Philip och prinsessan Sofia var väldigt matchade under söndagens uppdrag på Skansen? Tror det eller ej, men de är faktiskt inte det första kungliga kärleksparet som är lika som bär. Titta bara på danska Mary och Frederik. Kronprinsessan har flera gånger röstats fram till en av världens bäst klädda kvinnor och hennes kronprins håller jämna steg med sin moderna och polerade kostym-look.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
Mary-Frederik-Ibl

Några andra som tar efter varandra både i klädstil och kroppsspråk är norska Mette-Marit och Haakon. Deras äktenskap sägs vara Europas lyckligaste (i alla fall med kungliga mått mätt) och räds inte för att visa sin kärlek till varandra öppet. De gillar att vara ute i skog och mark och de har ofta en matchande friluftsstil.

Annons
Mette-Haakon-Ibl

Och sist men inte minst har vi ju vårt svenska kronprinsesspar Victoria och Daniel. De har verkligen äktenskapstycke, inte sant?

Victoria-Daniel-Ibl

Av: Liv Sander.

Foto: IBL.

Annons