Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Läs Carl Philips och Sofias fina hälsning till nya babyn här!

09 mar, 2018, 16:25
author Margareta
Margareta
Prinsarna Alexander och Gabriel har fått en ny kusin. Nu kommer en fin hälsning från prinsfamiljen till prinsessfamiljen!
Annons

Prins Carl Philip har blivit morbror ännu en gång! Och prins Carl Philip och prinsessan Sofia har nu lämnat en hälsning till de nyblivna föräldrarna.

– Vi gläds med Madeleine och Christopher, och med Leonore och Nicolas som äntligen får träffa sin efterlängtade lillasyster. Vi ser fram emot att träffa henne!

Prinsparet är ju själva småbarnsföräldrar och denna nya prinsessa kommer vara nära i ålder med sina kusiner prins Gabriel och prins Alexander.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto IBL

Läs mer: Kronprinsessan Victorias lycka över att bli moster igen!

Läs mer: Intervju med nyblivna pappan Chris: “Så ser hon ut”

Annons