Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Leonores favoritleksak är med på Gotland

03 jun, 2016, 12:04
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Prinsessan Leonore
Leonores besök på Gotland har precis börjat. Svensk Damtidnings reporter Liv Sander är på plats i Visby.
Annons
Madeleine leonore ste

Prinsessan Leonores Gotlandsbesök är igång! Familjen lämnade Stockholm klockan 11.20 och landade i Visby 40 minuter senare. Och självklart är lillsessans favoritgosedjur med på resan, nämligen “kaninen”. Det var i talkshowen Skavlan som Madeleine och Chris avslöjade dotterns käraste ägodel.

– Vi kan inte leva utan kaninen. Leonore kan inte sova utan den. Kan vi inte hitta kaninen kan vi inte gå och lägga oss på kvällen, sa prinsessparet då.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Svensk Damtidnings reporter Liv Sander är på plats i Visby och hon berättar att dagens huvudperson är på ett strålande humör!

Av Liv Sander, Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons