Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

London calling….var ska Madeleine och Chris bo?

28 jul, 2015, 09:33
author
Annons
chris-madeleine-nicolas-hovet
Chris-3

Det är en lycklig prinsessa som flyttar till London i höst – så blir livet som nybliven tvåbarnsmor!

Annons

Det har varit en ljuvlig tid med lediga sommardagar på Öland för prinsessan Madeleine och maken Chris O’Neill och deras två barn, prinsessan Leonore och prins Nicolas.

Lediga dagar

Vädret har varit växlande, kanske ganska skönt om man har en liten son som sover sött i barnvagnen. Sköna promenader och massor av gos med barnen – kan det bli så mycket bättre?

Chris har redan flyttat

Snart väntar en annan tillvaro. Väskorna ska packas igen. Chris, Madeleine och deras två barn ska nu bosätta sig i Storbritannien.

– Ja, jag har ju redan flyttat. Jag flyttade i april och resten av familjen ska komma efter till London, berättade Chris O’Neill för Expressen nyligen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-hovet

Frågan är när? Dopet förväntas ske i september och ska äga rum i Sverige. Vid den tiden ska familjen redan ha flyttat, menar Chris O´Neill.

Annons
madeleine-leonore-bulls

Enligt Madeleines man skulle rockaden till London ha skett mycket tidigare.

– Det var aldrig meningen att flytta till Sverige. Planen från början var att vi skulle bo i London, men så kom födseln och då planerade vi att vara i Stockholm under den perioden, förklarade Chris för Expressen.

Madeleine-4

Det blir inte första gången prinsessan Madeleine sätter kungliga spår i den brittiska huvudstaden. Efter studenten vid Enskilda Gymnasiet i Stockholm reste Madeleine utomlands för att plugga. Hon landade i London, men fick inte vara i fred. Hon avbröt sina studier i engelska på grund av enträgna fotografer som jagade henne.

Annons
Marie-Chantal-London

Annorlunda

Den här gången är det annorlunda. Dels reser hon dit för att stanna, dels åker hon dit med livserfarenhet i bagaget.

Fixar färdigt

Hon är trygg och förväntansfull. När hon landar med prinsessan Leonore och prins Nicolas på Heathrow, möts hon upp av maken Chris, som under sensommaren sett till att allt är klart för inflyttning.

Hemligt

Var paret ska bo? Ja, det är fortfarande en välbevarad hemlighet. Kanske blir det utanför London i en fashionabel stadsdel till huvudstaden?

Annons

Chelsea är ett hett alternativ

Chris syster Tatjana och svåger Henry d´Abu bor i ett hus i populära Londonstadsdelen Chelsea. Det finns flera kungligheter som bor i området.

Marie-Chantal-London

Om Madeleine och Chris bestämmer sig för att bo i hus kan de mycket väl bli grannar med prinsessans släkting, kronprins Pavlos av exkungariket Grekland, Marie Chantal och deras barn. I fina Hampstead, norr om London, bodde Pavlos föräldrar, exkung Konstantin av Grekland och drottning Anne-Marie, tills alldeles nyligen. Deras magnifika hus är nu ute till försäljning, enligt Daily Express.

Annons
Kung-Konstantins-hus-

Kanske något för paret Chris och Madeleine? Prislappen ligger på 100 miljoner svenska kronor!

konstantine-hus-i-London

Kungens kusin, drottning Anne–Marie, har säkerligen tipsat Madeleine…

Annons
madeleine-leonore-hovet

Prinsessan Madeleine med sin dotter prinsessan Leonore.

Av Åsa Bönnelyche

Foto: Instagram Marie Chantal, Brigitte Grenfeldt/Kungahuset.se, Stella Pictures

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Annons