Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Londons okända prinsessor

16 okt, 2014, 10:10
author
Annons
chris-madeleine-fb

London är en stad fylld av prinsessor, och om en tid gör prinsessan Madeleine dem sällskap, vilket Svensk Damtidning kunde avslöja igår. Men vilka är hennes prinsesskollegor som bor i staden?

Prinsessan Madeleine, Chris O’Neill och deras söta dotter Leonore planerar alltså en flytt till London, och de lyxiga områdena i staden fylls av okända prinsessor från världens alla hörn.

Marie-chantal

En av de mest kända, förutom de brittiska kungligheterna, är kronprinsessan Marie-Chantal och Pavlos av Grekland. Familjen bor i det lyxiga området Chelsea, i ett smäktande townhouse. I samma stadsdel hittar vi prinsessan Florens av Preussen, arvtagerska till Guinness-imperiet.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
prins-Louis

Även prins Louis och fru Tessy av Luxemburg bor i London med sina barn, där Tessy studerar. Och i närheten av Tessys universitet bor prinsessan Marie-Esméralda av Belgien.

Marie-esmeralda

I Shoreditch kan prinsessan Madeleine umgås med prinsessan Badiya av Jordanien, och i Notting Hill syns Andrea Casiraghi ofta med fru Tatiana Santo Domingo och deras lilla pojke Sacha.

Annons
Andrea-IBL

Prinsessan Madeleine kommer alltså ha många prinsesskollegor att umgås med när familjen väl flyttar till sin nya hemstad.

Madeleine

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures, IBL, All Over Press

 

Annons