Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lyckobeskedet till Sofia inför det nya året

30 dec, 2016, 11:55
AvJohanna Lejon
Åh så underbart!
Annons
Christening of Prince Alexander at Drottningholm Palace Church

Vilket år det har varit för prinsessan Sofia! Inte bara har hon gjort sitt första år som prinsessan av Sverige – samt tacklat uppgiften med bravur – hon har också blivit mamma för första gången, till lilla Alexander.

Också på jobbet har det, som sagt gått bra, Sofia har kommit igång med sitt och Carl Philips stiftelsearbete och hon har varit ute på flera resor. Resor på vilka hon gjort succé och haft ett mycket varmt och uppskattat sätt. Flera gånger har hon liknats vid drottning Silvia. Ett gott betyg, minst sagt.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Även då det gäller Project Playground har det gått fint. I ett pressmeddelande blickar man tillbaka på ett framgångsrikt 2016. Vilket lyckobesked för Sofia!

Sofia-CarlPhilip

“Året har fyllts av fantastiska samarbetspartners, privata donatorer och lyckade insamlingsevenemang. Till höger ser ni en bild från insamlingskvällen på NioRum som hölls till förmån för Project Playground i November. Vi ser en stadigt ökande vilja att stödja Project Playgrounds arbete och det är vi mycket tacksamma för. Vi är även glada över att presentera flera nya medarbetare på kontoret i Stockholm som förstärker organisationen inom ekonomi, kommunikation, projektledning och insamling”, skriver Project Playground.

Foto: Stella Pictures, Project Playground.

Annons