Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Lyckönska Victoria & Daniel - vinn en lyxvistelse!

23 apr, 2010, 09:54
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Victoria och Daniel gifter sig den 19 juni.
Victoria och Daniel gifter sig den 19 juni.

Svensk Damtidning önskar det blivande brudparet Victoria och Daniel all lycka! Skicka en hälsning du också! Alla som skickar lyckönskningar till Victoria och Daniel på svenskdam.se har chansen att vinna en lyxig vistelse på Grand Hôtel under den kungliga bröllopshelgen den 18–20 juni!

Mälardrottningen skrudar sig till fest i juni och hundratusentals människor vill vara med och fira. Nu har du chansen att följa bröllopskortegen från första parkett! Svensk Damtidning har bokat ett lyxigt dubbelrum för två nätter (18–20 juni) på Grand Hôtel i Stockholm, som du nu har chansen att vinna!

Förutom världens bästa kungliga utsikt ingår övernattning för två personer samt två härliga frukostbufféer.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Klicka här – och var med och fira kronprinsessan Victoria och Daniel Westling.

Annons