Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine har ställt upp för ELLE

20 sep, 2013, 10:36
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-elle-1
madeleine-2-elle

På Elle.se kan ni se nya härliga bilder på prinsessan Madeleine. Vi har länkarna här…

Annons

Prinsessan Madeleine ses på nya läckra bilder på sista sidan i nya numret av ELLE, nr 11 som kommer ut den 22 oktober. Prinsessan Madeleine har ställt upp för en ny intervju för ELLE, de nya läckra fotografierna togs tidigare i år av fotografen Marcus Ohlsson och bakom bilderna står också ELLEs stylister Cia Jansson och Lisa Lindqwister.

Om livet som nygift

Anledningen till intervjun är prinsessans nya Childhood-initiativ THANK YOU, men Madeleine talar också om livet som nygift.

– Det finns många barn i världen som har det väldigt tufft. Jag vill ge dem en större chans till en lycklig barndom, säger prinsessan Madeleine till Elle.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Läs mer om Childhoodkampanjen här››

Se de nya bilderna på ELLE här››

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil ELLE/Marcus Ohlsson

 

Annons