Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine lämnat Stockholm i smyg – bilderna avslöjar prinsessan

15 okt, 2024, 12:30
Prinsessan Madeleine dyker upp på stan – men inte i Stockholm. Här är resan som mörkats av hovet.
Annons

Sedan prinsessan Madeleine flyttade tillbaka till Sverige har hon gjort betydligt fler framträdanden än innan. Hon har tagit sig ann prinsess-uppdrag, och fortsatt sitt arbete med Childhood – men synligare.

Nu uppdagas det att prinsessan förra veckan lämnade Stockholm – i smyg.

Bilderna inifrån Victorias slutna militärskola • Madeleiens härliga överraskning! • Margrethes oväntade comeback – 3 kungliga snackisar från vecka 41!Brand logo
Bilderna inifrån Victorias slutna militärskola • Madeleiens härliga överraskning! • Margrethes oväntade comeback – 3 kungliga snackisar från vecka 41!

Prinsessan Madeleine lämnade plötsligt Stockholm i smyg

Förra veckan åkte Madeleine nämligen ner till Göteborg, för en träff ihop med Stena Fastigheter och Volvo Car Sverige.

Annons

Till World of Volvo i Göteborg kom representanter för Göteborgs näringsliv, för att lära sig mer om det arbete Childhood dagligen utför för att skydda barnen.

Både Stena Fastigheter och Volvo Car Sverige samarbetar med Childhood, och träffen skedde med anledning av organisationens 25-års jubileum.

– Under dagen betonades att kampen mot sexuella övergrepp mot barn kräver mod, långsiktiga partnerskap och stora satsningar, skriver Childhood själva.

Man ser också till att höja rösten och uppmana fler företag till att samarbeta för barns bästa.

– Genom betydande investeringar och starka partnerskap kan vi driva den förändring som krävs för att skydda barn och skapa en framtid fri från sexuella övergrepp.

Madeleine hakade på höstens trendfärg vinröd, precis som under utställningen på Bukowskis, och var på strålande humör!

Därför mörkades prinsessan Madeleines resa av hovet

Det här är ett jobb som flugit helt under radarn, då det inte stod med i hovets officiella kalender. Men det är ju faktiskt inte konstigt.

Prinsessan Madeleines arbete med Childhood är inget prinsessuppdrag, utan sker vid sidan av det. Det dagliga arbetet skrivs alltså inte ner i kalendern, och det är bara då och då som träffar ihop med Childhood uppmärksammas av hovet.

Lena Rydén, konstchef på Bukowskis, och prinsessan Madeleine samtalar under Bukowskis och Galleri GKM:s förhandsvisning av föremålen till en välgörenhetsauktion som hålls för att markera World Childhood Foundation's 25-årsjubileum.
Förra veckan gjorde Madeleine ett överraskningsbesök på Bukowskis och Galleri GKM:s förhandsvisning av den välgörenhetsauktion som kommer hållas med anledning av World Childhood Foundation's 25-årsjubileum. Stefan Jerrevång/TT


Foto: TT

Annons