Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine minns dagen hon fick sin älskade kanin

25 jul, 2014, 08:49
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ch

Prinsessan Madeleine delar nu ett av sina varma barndomsminnen med omvärlden på Childhoods hemsida.

Som vi tidigare berättat har prinsessan Madeleine startat Childhood-kampanjen Thank You där alla kan tacka någon som berört dem och betytt mycket för dem. Det gör nu prinsessan själv, och hon berättar om sin älskade kanin.

Hon skriver:

– Jag är väldigt lyckligt lottad som har många underbara minnen från min barndom. Jag minns det som igår när jag fick min egen kanin. Hon var vit och mjuk och hade långa bruna öron. Det var kärlek vid första ögonkastet och jag var överlycklig.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
madeleine-silvia-ibl

Prinsessan Madeleine berömmer också sin mamma drottning Silvia.

– Min mamma satte sig ner bredvid mig och sa med sin “lyssna på mig nu röst” – med den här kaninen har du också ansvar, du måste ta hand om kaninen, älska den och respektera den.

Hon fortsätter:

– Mammas ord var betydelsefulla för mig och betyder fortfarande mycket hur jag formats som person, att alltid behandla alla som jag möter med samma kärlek och respekt. Så tack mamma för att du lärde mig detta, hur jag ska ta hand om andra, jag älskar dig.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL/Charles Hammarsten

Annons