Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och Chris åker med Silvia till Rom

09 apr, 2015, 14:12
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-madeleine-ste

Som vi tidigare berättat ska drottning Silvia besöka Rom i slutet av april, nu ska även prinsessan Madeleine och Chris O’Neill åka med.

Den gravida prinsessan Madeleine ska åka med drottning Silvia till Italien, står det nu att läsa i den kungliga kalendern. Besöket som är över två dagar – mellan den 26-27 april – går till den evigt vackra huvudstaden Rom.

Silvia

Drottning Silvia får sällskap på resan till Italien.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Prinsessan Madeleine väntar sitt och maken Chris andra barn och det är beräknat att prinsessan ska föda i juni. Under Rom-besöket ska de bland annat hälsa på hos påven i Vatikanstaten och gå på ett seminarium om trafficing. Italienarna sägs vara mycket intresserade av den svenska modellen. Med under resan är också barnministern Åsa Regnér.

kalender

Nytt uppdrag har nu skrivits in i den kungliga kalendern på hovets hemsida – em resa vi givetvis kommer att bevaka!

Av Agneta Nisbeth

Foto: Stella Pictures

Annons