Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och Chris bjöd kungaparet på middag

09 okt, 2012, 08:44
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Nu har även kungen hälsat på hemma hos prinsessan Madeleine och Chris O’Neill i New York. Under gårdagskvällen hade kungaparet en mysig familjemiddag med sin dotter och hennes sambo.

Drottning Silvia har redan tidigare anlänt till prinsessan Madeleines hem i New York bärandes på en inflyttningspresent. Nu var det kungens tur att följa med till den lyxiga våningen för att inspektera prinsessan Madeleines nya hem som hon hyr tillsammans med pojkvännen.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Kungaparet, som har varit på ett längre besök i USA, valde att göra ett stopp i New York över kvällen i stället för att åka direkt hem till Stockholm. Klockan åtta anlände drottningen och kungen till Madeleines lägenhet och efter en timme kom de båda paren ut, glatt pratande trots det tunga regnet. Kung Carl Gustaf talade med Chris hela vägen till den lyxiga restaurangen där de bokat bord, medan Silvia fick chansen att prata lite extra med sin dotter, för kvällen klädd i en knutblus.

Av: Margareta Heed

Foto: Stella Pictures och All Over Press – bilderna är tagna vid andra tillfällen.

Annons