Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och Chris i dansens virvlar

10 jun, 2013, 08:41
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Så här såg det ut när prinsessan Madeleine och Chris O’Neills dansade sin brudvals efter bröllopsmiddagen.

Det var som vi tidigare berättat en verkligt underbar bröllopsmiddag för prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på Drottningholm i lördags kväll. Chris höll ett uppskattat tal och fick många ögon att tåras. Festen var tydligen riktigt kul, här nedan ser vi en bild på Jesper Parnevik som han lagt upp på sin twitter.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Tårtan var magnifik men ganska annorlunda, den bestod nämligen av macarons som ställts upp i en pyramidform, kan ses bland annat här››. Och på bilden ovan som kommer från Marcus Samuelssons twitter kan man se prinsessan Madeleine och Chris O’Neill dansa sin brudvals.

Annons

Fast lite senare bytte prinsessan Madeleine om till en annan, mer lättdansad klänning, som ni ser på bilden här.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Faksimil twitter/Marcus Samuelsson och IBL.

Läs även:

En stund av lycka för Victoria och Daniel››

Färggranna bröllopsgäster››

Gästerna som syntes mer än andra››

Madeleine behöll armbandet››

Annons