Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och Chris kommer till Öland

13 jun, 2014, 09:25
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-chris-ibl

Den 25 och 26 juni ska prinsessan Madeleine jobba i New York. Den 27 fyller maken Chris O’Neill år så årets födelsedagsfest hålls med största säkerhet i USA men sen kommer hon till Sverige.

Men vi vet redan nu att prinsessan Madeleine och Chris O’Neill kommer hem till Sverige med prinsessan Leonore i sommar. För på Victoriadagen den 14 juli ska både hon och maken finnas på plats på Borgholms Idrottsplats på Öland, det står nu att läsa på hovets Kungliga kalender. Vi kan väl även gissa oss till att de närvarar vid systern kronprinsessan Victorias traditionella födelsedagsfirande tidigare på dagen vid Solliden.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
ste_madeleine_silvia

Hovet bekräftar också att drottning Silvia och prinsessan Madeleine ska närvara onsdagen den 25 och torsdagen 26 juni vid evenemanget World Childhood Foundation i Washington DC. Och som vi vet fyller ju Chris 40 år på fredagen, kanske blir det en stor fest i New York för flera medlemmar av den kungliga familjen?

victoria-ao

 

Madeleine kommer hem till kronprinsessan Victorias födelsedag.

Av Agneta Nisbeth

Foto: IBL, All Over Press och Stella Pictures

Annons