Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och Chris lämnar nu New York

06 jan, 2015, 07:56
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
chris-leonore-madeleine-hovet

Prinsessan Madeleine och maken Christopher O’Neill har som Svensk Damtidning tidigare avslöjat beslutat sig för att lämna New York. Så här säger nu hovet.

Livet som mamma i New York är över för prinsessan Madeleine, maken Chris och prinsessan Leonore. Vi kommer få se mer av henne och familjen den närmaste tiden. Hovet lämnade för några dagar sedan en kommentar på sin hemsida om prinsessan Madeleine flytt hem till Europa. De skriver:

– Prinsessan Madeleine och Christopher O’Neill har lämnat sin hyreslägenhet i New York. De har för avsikt att hitta ett nytt boende i Europa. Var är ännu ej bestämt och familjen har ingen brådska med detta beslut. I dagsläget är basen lägenheten i Stockholm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Av Agneta Nisbeth

Foto: Anna-Lena Ahlström/Kungahuset.se

Annons