Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines och Chris spännande sommarplaner

03 jun, 2016, 16:06
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Håll ut! Snart får vi se mer av prinsessan Madeleine och hennes härliga familj. I en stor intervju berättar familjen om sina sommarplaner.
Annons
madeleine och chris ste

Hertiginnan av Gotland har gjort sitt första länsbesök! Under fredagen var prinsessan Leonore och hennes föräldrar prinsessan Madeleine och Chris O’Neill på besök i ett sommarvackert Gotland och resan verkar ha gett mersmak. Efter att prinsessan Leonore fått träffa sin doppresent – russfölet Haidi – gav Madeleine och Chris en gemensam intervju. Det var ett avslappnat par som berättade om sina härliga sommarplaner.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Vi kommer nog att tillbringa mycket tid i Sverige. Det finns ingenting bättre än att vara i Sverige när det är sommar och man kan vara i jordgubbslandet och plocka ägg och göra somriga, härliga saker. Det blir en del tid på Öland men vi ska också se till att resa runt lite i Sverige så Chris får möjlighet att se andra delar av Sverige, berättade Madeleine medan Chris nickade instämmande och berättade att han fortfarande jobbar på att lära sig svenska språket.

madeleine och chrois2 ste

– Jag måste tillbringa lite mer tid här för att bli helt acklimatiserad, särskilt när det gäller språket. Jag har tagit några lektioner och jag lär mig mycket hemma när jag lyssnar till Madeleine och barnen. Men givetvis är det så att om man är på avstånd och inte i landet och i kulturen är det lite svårare. Men vi älskar det varje gång vi är här och vi kommer att vara här mycket i sommar. Vi ser fram emot det mycket, sa Chris.

Familjen har varit hemma sedan prins Oscars dop och de kommer stanna ytterligare några dagar. Under söndagen ska Madeleine närvara vid en konsert i Hedvig Eleonora Kyrka och på måndag väntar det stora Nationaldagsfirandet. Därefter är det semester!

Av: Liv Sander

Foto: Stella Pictures

Annons