Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine och de blommiga klänningarna

07 jul, 2019, 10:30
AvMalin Falkengren
Det är ingen hemlighet att Madeleine är extra svag för klänningar i romantisk blomster. Ofta syns hon i skira silkesklänningar med blommönster. Här är några av hennes favoriter!
Annons

Prinsessan Madeleine väljer ofta blommigt när det vankas någon kunglig fest eller tillställning. Och det spelar ingen roll om det är vinter eller sommar. För Madeleine är blommor snyggt oavsett säsong. Skillnaden är dock att Madeleine brukar matcha den blommiga klänningen med något mörkt när det är kallare ute.

Madeleines blommiga klänningar

När Madeleine och Silvia var i New York, med World Childhood Foundation, var både drottningen och prinsessan makalöst fina i varsin blommig långklänning. Ofta har klänningarna lång ärm, inte sällan en vacker trumpetärm.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Klänningen på Adriennes dop

Henne absolut favorit är den hon bar på prinsessan Adriennes dop. Det var en exklusiv klänning i silke – från Giambattista Valli. Och givetsvis var den blommig!

Gemensamt för alla Madeleines klänningar är att de väldigt sällan har någon urringning och visst är det snyggt med klänningar som går upp till nyckelbenen!

Foto: TT

Annons