Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine om dotterns debut: "Hon är sig själv"

03 jun, 2016, 13:34
author Ellen Myrgård Lindén
Ellen Myrgård Lindén
Hon kanske inte är lika hästkär som sin mamma men så småningom kommer nog Leonore och Haidi bli vänner. Det berättar Madeleine för vår reporter Liv Sander som idag bevakar prinsessdebuten på Gotland.
Annons
madeleine ste

Det blev en livlig prinsessdebut för Leonore. Istället för att hälsa på Gotlandsrusset “Haidi af Gotland” sprang hon nämligen omkring på egen hand och både Madeleine, Chris och barnflickan Johanna hade fullt upp med att försöka se till henne. Leonores vilda stil var kanske inte något de hade planerat för men nog gjorde den succé! Och medan Leonore var på upptäcksfärd fick Svensk Damtidnings reporter en pratstund med hennes föräldrar.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

– Hon är sig själv, det är så det är. Att se henne glad är roligt. Hon och Haidi kommer nog att bli bra vänner snart. Det tar lite tid att lära känna en häst, sa prinsessan Madeleine.

leonore ste

Av Liv Sander, Ellen Myrgård Lindén

Foto: Stella Pictures

Annons