Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine på nytt uppdrag - dock utan maken

05 feb, 2015, 10:02
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons
madeleine-ste

Prinsessan Madeleines schema fylls på mer och mer! Snart ser vi henne på en representationsmiddag!

Den 11 februari är det dags för årets första representationsmiddag på Kungliga slottet i Stockholm. Fram till för någon dag sedan var de enbart kungaparet, kronprinsessparet och prins Carl Philip som var inskrivna som deltagare under middagen. Men häromdagen ändrades planeringen. Prinsessan Madeleine ska medverka!

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
sofia 1-ste

Även Sofia Hellqvist ska nu med på representationsmiddagen.

Annons

Hovet har dessutom skrivit in Sofia Hellqvist som en av deltagarna. Än så länge är däremot inte Chris O’Neill inskriven i deltagarlistan i hovets kalender, kanske stannar han hemma med lilla Leonore, som snart fyller hela ett år.

chris-madeleine-ste-1

Många känner glädje över att prinsessan Madeleine nu börjar synas mer och mer, en positiv effekt av att paret bor i Sverige. Förhoppningsvis blir hennes kungliga kalender ännu fylligare med tiden.

Av Margareta Gotthardsson

Foto: Stella Pictures

 

 

Annons