Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine samlar kraft inför bröllopet

10 apr, 2013, 13:35
author
Annons

Madeleine har stått med ett ben i New York och det andra i hemstaden Stockholm. Nu vilar hon upp sig inför det uppmärksammade bröllopet som väntar om två månader… 

Annons

Prinsessan Madeleine kan pusta ut. Det är nu mindre än två månader tills bröllopet i slottskyrkan. För den blivande brudens del har det blivit ett väldigt fram-och tillbaka flackande över Atlanten. Resorna har tagit på krafterna och Madeleine har all rätt vila upp sig.

Har inte tid att arbeta

Det stora bröllopet sätter fokus på kärleken. Och inte ligger väl välgörenhetsarbetet etta på Madeleines “to do list” just nu!

Gläds åt bröllopet

Hjärtat bultar hårt och hon är fullt upptagen med att glädjas åt det kommande bröllopet.

Klänningen klar

Klänningen är klar, liksom alla praktikaliteter kring vigseln.

Hela kungariket firar

Så skönt för paret att allt är klappat och klart inför den stora begivenheten. Och inte är det ju bara Madeleine och Chris som ser fram emot vigseln i Gamla stan den 8 juni. Hela Sverige kommer att fira!

Bilda familj

Alla är så glada att lillprinsessan äntligen blir fru!

–Självklart ser vi fram emot att få gifta oss och med tiden bilda en egen familj.

Annons

Orden är Madeleines. Prinsessan var nyförlovad när hon berättade också att hon och Chris också längtar efter barn.

Zorro

Än så länge är det lilla Zorro, hunden, som är parets kelgris. Förhoppningsvis har hon träffat rätt denna gång. Chris rör sig vant amerikanska societeten och har haft som mål att bli en framgångsrik finansman. Enligt hovet har Chris varit i finansbranschen i 16 år.

Sårat hjärta

Det var ett sårat hjärta Chris mötte, den gången ha träffade Madeleine första gången. Hon hade brutit upp från Jonas Bergström under dramatiska omständigheter. I ett drag gick alla hennes stora förväntningar i kras.

Annons

–Jag uppskattar Chris för hans värme och humor. Han har ett stort hjärta och lyckas alltid få alla i sin omgivning att må bra, säger Madeleine.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Bilden ovan kommer från Madeleines Facebook-sida med texten: Good Morning NYC!

Nu passar de på att stanna i New York och boa in sig ordentligt i våningen på Manhattan. Här vill hon stanna – i den pulserande staden, tillsammans med Chris!

På tv

Nu vet vi att bröllopet den 8 juni kommer att tv-sändas av SVT.

Läs prinsessan Madeleines Facebook här›

Av Åsa Bönnelyche

Foto: All over press, Stella Pictures

Läs även:

Madeleines bröllop sänds i tv››

 

 

 

 

Annons