Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine talar om sitt arbete i Childhood

24 jan, 2013, 08:43
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Annons

Prinsessan Madeleine har i en ny video blivit intervjuad om sitt arbete i Childhood – ni kan se filmen här.

På prinsessan Madeleines Facebook-sida kan ni nu se en ny bild på henne och Hugh Evans som startat organisationen Global Poverty Project. Hon skriver själv:

– Igår hade jag ett möte med  Hugh Evans, som startat Global Poverty Project. Det är en väldigt imponerande organisation som arbetar för att få ett slut på den extrema fattigdomen.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Men prinsessan Madeleine har också ställt upp för en filmad intervju för Childhood där hon berättar om sitt arbete som Project Manager för Childhood och om hur det är att hjälpa unga kvinnor som själva blivit mammor. Ni kan själva se henne prata i filmen här nedan.

I en intervju för Expressen säger prinsessan att vi inte behöver vara oroliga, hennes bröllop med Chris O’Neill kommer att tv-sändas.

– Självklart kommer svenska folket ta del av vårt bröllop.

Av Agneta Nisbeth

Foto: YouTube/Childhood och Prinsessan Madeleine/Facebook

Läs mer på Prinsessan Madeleines Facebook här››

Se filmen med intervjun här.

httpv://www.youtube.com/watch?v=zsBs9_jAh7M&feature=youtu.be

Annons