Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleine vägrar visa upp familjemedlemmen – därför hålls han utanför

05 okt, 2024, 15:00
Prinsessan Madeleine håller den här familjemedlemmen utanför rampljuset.
Annons

Det är nog ingen som missat att prinsessan Madeleine, Chris O'Neill och de tre barnen bosatt sig i Stockholm, i våningen på lyxiga hovstallet.

I dagarna gav Madeleine en mysig inblick i familjens nya liv i storstan – men en familjemedlem lyste med sin frånvaro.

Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!Brand logo
Sofias pappa har flyttat till Stockholm • Victoria tar över – här är nya jobbet • Prinsessans stora gravidlycka – 3 kungliga snackisar från vecka 40!

Prinsessan Madeleines personliga bild hyllas

På den nya bilden från Stockholm poserade minstingen Adrienne ihop med familjens hund Teddy, i ett krispigt höstlandskap.

Prinsessan Adrienne och hunden Teddy
Sötchock! Foto: Instagram

Madeleine betonade det faktum att det är både dottern, och vovvens första kyliga höst – efter att ha vuxit upp i soliga Florida!

Annons

Bilden hyllades av följarna, och spreds snabbt i utlandet. Det är tydligt att det uppskattas när den annars så privata Madeleine delar med sig av glimtar från familjelivet.

För visst är hon generös. På barnens födelsedagar, högtider, och ibland helt spontant delar hon gärna foton på sina älskade barn som växer så det knakar.

Därför håller Madeleine familjemedlemmen gömd

Denna gång gjorde ju hunden Teddy också ett litet gästspel – men det sker inte allt för ofta. Detsamma gäller familjens nytillskott, bichon havanaisen Oreo.

Annons
Prinsessan Madeleines hundar Teddy och Oreo
Teddy och Oreo – bästa hundpolare! Foto: Instagram

Faktum är att han inte skymtats på Madeleines Instagram på hela två år, när hon delade denna bild på alla barn och pälsklingar:

Prinsessan Adrienne, prins Nicolas, prinsessan Leonore och hundarna Teddy och Oreo
Nästan hela familjen samlad! Foto: Instagram

Det är ju inte särskilt konstigt, han är ju faktiskt en hund, och Madeleine använder hellre sin plattform till att berätta om viktiga jobb, eller dela bilder på barnen – hon vet ju att det är det följarna vill se!

Men Oreo har bebott sig i Hovstallet med sin icke-biologiska bror Teddy, och lär trivas som fisken i vattnet. Här i Stockholm har de nära till Djurgårdens lummiga grönska och långa promenadstråk.

Snacka om helomvändning för Oreo, som ju haft ett tufft liv innan han blev en del av prinsessfamiljen. Han var en rescue som de adopterade som treåring.

– Dessförinnan hade han det inte bra, han stod bunden utomhus i alla väder, och nästan dygnet runt, har Madeleine berättat.

Foto: TT/Instagram

Annons