Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Vi listar prinsessan Madeleines favoritställen i London

28 sep, 2017, 12:00
author Margareta
Margareta
Upplev huvudstaden genom prinsessan!
Annons

Många väljer att åka på mysiga weekendresor till Paris. Men London ligger både närmre och är dessutom en stad med kunglig glans! Här strosar gravida Madeleine omkring helt utan att någon känner igen varken henne eller barnen prins Nicolas och prinsessan Leonore.

Vi har samlat prinsessans London-favoriter – så att du kan upptäcka staden i hennes kungliga fotspår!

Ät på restaurangen The Ivy Chelsea Garden

Här har prinsessan Madeleine och Chris O´Neill setts på middagar utan barnen, men restaurangen är populär bland både kända britter och svenskar. När prinsessvännen Caroline Nilsson nyligen var i London besökte även hon restaurangen med några vänner. Restaurangen ligger i hjärtat av härliga Chelsea.

Promenera i Chelsea

När Madeleine och Chris medverkade i Skavlan sa paret att de brukar promenera i Chelsea, en mysig stadsdel där mängder av rika kändisar och betydelsefulla personer bor.

Annons

Luncha på Joe and the Juice

Prinsessan Madeleine har synts med en dryck från Joe & the Juice i handen, en kedja som även finns i Sverige. Men i London har hon exempelvis setts på den juicebaren på Kings Road.

Strosa längs med Themsen som Madeleine och Leonore

På en av alla de bilder som prinsessan Madeleine delat under den senaste tiden fick vi se henne och dottern Leonore under en promenad längs med Themsen. Dottern stod då med Westminster Bridge i ryggen. Att strosa i duons fotspår gör att du hamnar på perfekt avstånd från Westminsterpalatset och Big Ben om du vill ta en vacker bild på byggnaderna. Dessutom kommer du möta London Eye efter en stund. Perfekt om du vill vila benen.

Gå på zoo

Prinsessan Madeleine har avslöjat att de ibland besöker något zoo under helgerna.

Annons

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Stadens bästa smådjurszoo är perfekt för barn i Leonores ålder. Glöm turistfyllda lekplatser, hit åker bara Londonbor! Ingången kanske inte ser alltför lockande ut. Man tar sig genom plastremsor som snarare påminner om ingången till ett slakteri eller en hipp Berlinklubb. Men innanför plasten väntar paradiset för barn i djurälskaråldern. Här finns allt från shetlandsponnyer till lemurer och livs levande Herr Nilsson-apor.

Mys i parken med picknick

Battersea park ligger på ”fel” sida Themsen, här skulle ingen rik Londonbo köpa hus. På andra sidan Themsen syns Marie-Chantals hus. Däremot är det den perfekta parken för mammor och barn som vill slippa turister och fotografer. Hit brukar prins George få åka och leka och även Mette-Marit och Haakon var ofta i parken med Marius när de bodde i London. Det sägs även vara här som prinsessan Madeleine lekt här med barnen emellanåt. En perfekt park för en mysig picknick i solen.

Besök marknader

När Madeleine och Chris ställde upp i Skavlan berättade paret att de på helgerna tar med barnen på zoo eller går på marknaden.

Roliga marknader finns det mängder av i London. Shoppa vintage på Flat iron square varje söndag, eller handla mat på charmiga Chelsea farmers market en solig lördag.

Foto: IBL, Prinsessan Madeleine

Annons