Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Så blir Madeleines city-chica mammaliv

19 dec, 2014, 14:22
author
Annons
madeleine-leonore-hovet

Först kom prinsessan Estelles julhälsning med bilder och film från Haga slott. Kort därefter släppte hovet bomben – prinsessan Madeleine väntar barn!

Advent betyder ankomst. Lagom till fjärde advent kom budet om att ett barn ska födas i kungahuset. Nyheten har på bara några få minuter gått som en löpeld över världen.

hello-madeleine

Brittiska Hello och norska Se & Hör toppar med nyheten.

Annons
se-her

I London läser britterna detta.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.
daily-mail

Kungen och drottning var de första som gick i från den gamla seden om hur kungliga barn ska uppfostras.

Annons
Madeleine-liten-ibl-

Deras trio gick till en början i kommunal skola i Bromma. Det fanns ju inte samma “utbud” av friskolor och privata alternativ som det finns i dag.

Hur blir livet som tvåbarnsmamma för Madeleine?

Det lär bli helt underbart för barnkära Madeleine. Väljer hon att föda barnet i Sverige, lär det bli på Karolinska sjukhuset i Solna. Där födde ju både drottning Silvia Victoria och kronprinsessan Estelle. På Karolinska är man van vid kungliga förlossningar.

Annons
madeleine-chris-ste

Om prinsessan Madeleine och Chris stannar kvar i Sverige, kommer de säkerligen att ha en internationell tillvaro ändå. Många resor utomlands och umgänge med vännerna i innerstan.

Inget liv på landet

Prinsessan Madeleine skulle säkerligen inte vilja flytta till ett slott utanför tullarna som sin storasyster. Barnen kommer att trivas som fisken i vattnet i både London, New York och Stockholm. Däremot är risken liten att Chris och Madeleine sätter sina småttingar i Ur och Skur.

Annons
Madeleine-2

Dels är Madeleine inte kronprinsessa och dels är hon en citygirl mer än någon annan modern kunglighet.

madeleine-leonore-bulls

Vad blir namnet denna gång? Vi kunde inte gissa det förut och vi kommer säkerligen inte kunna sia om det den här gången heller. Leonore och Estelle.

Annons
Leonore

Två prinsessor har vi fått hittills i kungahuset. Ja, vem vet, kanske blir det en liten Carl eller Gustaf efter kung Carl XVI Gustaf den här gången?

Foto: IBL, Stella Pictures

Annons