Populärt: Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines coola höstlook – ute privat med drottning Silvia

25 sep, 2024, 15:01
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia i New York 2024
Se nya bilderna på prinsessan Madeleine och drottning Silvia – på höstpromenad i New York.
Annons
Madeleines och Chris hemliga kodspråkBrand logo
Madeleines och Chris hemliga kodspråk

Prinsessan Madeleine i supercoola 1970-talsjeans – bredvid drottning Silvia i svarta läder-sneakers. En look som vi sällan ser dem i härhemma!

Men nu är denna kungliga mamma-dotter-duo i New York och där är klädkoden alltid lite skönare och mer laidback.

Och de var helt klart klädda för att smälta in: Om inte fotografen Dylan hade sprungit på dem i vimlet så hade de lätt kunnat försvinna i den sköna anonymiteten på Manhattans gator.

Prinsessan Madeleine med ny väska från Fendi under besöket i New York med drottning Silvia
Kunglig tjej-shopping i New York. Foto: Dylan Travis/Abaca Press/Stella Pictures

Så drottning Silvia hade unnat sig de skönaste skorna i garderoben, till de svarta brallorna och den tunna dunjackan från Canada Goose som hon bar med uppkavlade armar. En ovanligt avslappnad drottninglook – där solisarna från Ray-Ban blev pricken över i.

Annons
Prinsessan Madeleine och drottning Silvia i New York hösten 2024
Madeleine och Silvia – New York-style. Och missa inte Silvias sneakers från Rieker. Foto: Dylan Travis/Abaca Press/Stella Pictures
Drottning Silvias solglasögon från Ray-Ban
Drottningens solglasögon, i klassisk pilotmodell. Foto: Jonas Ekströmer/TT

Det var nästan bara den vita Fendi-väskan på Madeleines arm som skvallrade om deras kungliga status – det är ju inte många som har råd att gå runt med denna dyrgrip, ens på flotta Madison Avenue: Här snackar vi om en handväska som spränger 50 000 kronors-gränsen.

Annons
Prinsessan Madeleines vita väska från Fendi i modellen Pekaboo ISeeU
Prinsessan Madeleines nya prestigeväska från Fendi, med namnet Pekaboo ISeeU. Pris runt 56 000 kronor. Foto: Dylan Travis/Abaca Press/Stella Pictures

Men framför allt: Prinsessan Madeleine och drottning Silvia såg ut att ha det väldigt trevligt under sin lediga eftermiddag i Central Park och kvarteren runt beauty-meckat Zitomer på Madison Avenue. Och kanske får vi snart se Madeleine i en nyshoppad blåsa, efter dagens besök i Veronica Beard-butiken?

Prinsessan Madeleine och drottning Silvia i New York

För redan ikväll (amerikansk tid) så är hon och drottningen tillbaka i hetluften igen: Då firar de sin 25-åring – hjärtebarnet World Childhood Foundation – som fyller jämnt och hyllas med en middag hemma hos Sveriges generalkonsul i det flotta residenset på Park Avenue.

Annons
Svenska generalkonsulatets residens på Park Avenue i New York
Svenska residenset i New York: Här blir det dubbelt kungligt i kväll. Foto: Catarina Åström Lundgren/TT

Foto: Dylan Travis/Abaca Press/Stella Pictures, TT.

Annons