Populärt: NYTT! Spel Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines egna ord efter succén: "En ära"

20 sep, 2016, 08:53
AvJohanna Lejon
Efter galamiddagen i New York i fredags beskriver prinsessan Madeleine nu sina känslor i ett Facebook-inlägg.
Annons
Attendance at the World Childhood Foundation's gala dinner, Cipriani, New York, 2016-09-16

I fredags var det dags för den årliga Childhood-galan, Tank You-galan, i New York. Prinsessan Madeleine var arrangör och galan blev en stor succé. På plats fanns mängder av kändisar, som den Oscarsbelönade skådespelaren Forest Whitaker, operasångaren Andrea Bocelli, Unilvers vd Paul Polman, FN:s vice generalsekreterare Jan Eliasson, samt Hollywoodsstjärnan Malin Åkerman, smyckesdesignern Efva Attling och stjärnkocken Marcus Samuelsson.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

På Facebook, i ett personligt och känslosamt inlägg, skriver nu Madeleine, med egna ord, om den härliga galan:

“Det var en ära att fira alla företrädare som bidrar till min mammas vision för att säkerställa att alla barn har en glädjefylld och trygg barndom, fri från utnyttjanden och övergrepp”.

Den första delen av inlägget är skrivet på engelska. Men prinsessan avslutar med ett svenskt “Tack”. Charmigt, och personligt, med andra ord!

Av: Johanna Lejon.

Foto: Ibl.

Annons