Populärt: NYTT! Korsord Drottning Silvia Kronprinsessan Victoria Prins Daniel Prinsessan Madeleine Marius Borg Höiby Norska kungahuset

Madeleines hemliga fest för Leonore

20 feb, 2017, 08:51
author Agneta Nisbeth
Agneta Nisbeth
Bilderna säger allt!
Annons
Leonore-3-kungahuset2

Prinsessan Leonore är hemma i Sverige för att fira sin 3-årsdag. Det var ju den 20:e februari 2014 som hon föddes på New York Presbytarian Hospital på Manhattan.

Men Leonores födelsedag sammanfaller med en annan viktig händelse i kungafamiljen. I dag tar kungaparet emot Kanadas generalguvenör på statsbesök – den finaste formen av representation – och Madeleine och Chris ska vara med vid välkomstceremonin, lunchen och kvällens bankett. Kanske var det därför Madeleines och Chris tjuvstartade firandet redan i helgen. De nya bilderna är nämligen tagna på Kungliga slottet i Stockholm och en mycket stolt födelsedagsprinsessa bär omkring på ett knippe ballonger. Att den kalasklädda treåringen är glad råder det ingen tvekan om och i sitt fina inlägg på Facebook skriver Madeleine “Du får oss att le varje dag”.

Håll dig uppdaterad med vårt nyhetsbrev och få kungliga nyheter från hela världen!

Få nyhetsbrev med massor av tips på rolig läsning, spännande nyheter inom kungligt och nöje, repotage och mycket mer till din e-post varje vecka. Nyhetsbrevet är helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy.

Foto: Kungahuset.se/Birgitte Grenfeldt.

Annons